Fă cadou un Mărțișor pentru Cantina Socială Maria Bronx!

 

Echipa Bronx People Asociația Bronx People

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reinvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață.

Te invităm ca anul acesta Marțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație în numele persoanei dragi căreia vrei să îî faci un dar, pentru a susține Cantina Socială Maria Bronx.

În mesajul de confirmare a donației vei gasi un link de unde vei putea descărca o cartolină pe care să o personalizezi cu numele persoanei pentru care ai făcut donația și să i-o trimiti.

Îți mulțumim că ești un om generos și îți dorim o primăvară frumoasă, plină de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Bronx People, organizație română non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată în Bacău, România, în anul 2018, în conformitate cu OG nr. 26/2000, susține copiii și tinerii din mediul instituționalizat și din familii fără posibilități!

La Cantina Socială Maria Bronx, vom găti zilnic pentru 300 de copii din medii vulnerabile. De ce? Pentru că, înainte de școală și de antrenamente, toți copii au nevoie de o masă copioasă!

Primăvara este anotimpul speranței și al renașterii, iar anul acesta, vrem să aducem speanță în comunitate prin deschiderea Cantinei Sociale Maria Bronx, unde vor lua masa zilnic 300 de elevi fără posibilități.  Știați că... în România, aproximativ 52,2% dintre copii trăiesc în sărăcie alimentară (EUSILC2013), care reprezintă una dintre principalele cauze ale abandonului ș

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Echipa Bronx People : Asociația Bronx People
Fă cadou un Mărțișor pentru Cantina Socială Maria Bronx!