Asociația Bronx People

Asociația Bronx People

CANTINA SOCIALĂ MARIA BRONX

Status: Fundraising

La Cantina Socială Maria Bronx, vom găti zilnic pentru 300 de copii din medii vulnerabile. De ce? Pentru că, înainte de școală și de antrenamente, toți copii au nevoie de o masă copioasă!

[ Show more ]
19.04533% Complete

19,045 RON

Sumă:

18

Galantomi:

126

Donații:

100,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Descriere: Cantina Socială Maria Bronx urmează să fie deschisă în municipiul Bacău în această toamnă. Aici, vor lua masa zilnic aprox. 300 de copii și tineri din medii defavorizate, elevi și sportivi de performanță. De asemenea, vom organiza ateliere de gătit pentru tineri, cu scopul de a le dezvolta deprinderi practice de bucătărie, care să le faciliteze integrarea profesională. Întreaga comunitate se va putea implica în activități de voluntariat la cantină, gătind pentru și alături de beneficiari. De asemenea, vom dezvolta programe de teambuilding pentru companii, bazate pe gătit, pentru a încuraja întărirea relațiilor din organizații.

De ce mai avem nevoie pentru a deschide cantina?

Ne mai trebuie fonduri pentru instalația electrică, echipament sanitar, uși și ferestre, estetizare exterior și pentru echiparea completă a unei săli de studiu (IT).

Beneficiari: 300 de copii și tineri din medii defavorizate (mediul instituționalizat, familii sărace etc.), comunitatea băcăuană