Asociația Bronx People

Asociația Bronx People

CANTINA SOCIALĂ MARIA BRONX @Fă cadou o donație de Mărțișor sau 8 Martie

Dată: 09 March 2023
Primăvara este anotimpul speranței și al renașterii, iar anul acesta, vrem să aducem speanță în comunitate prin deschiderea Cantinei Sociale M
[ Show more ]

1

Galantomi:

Donații:

0 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Primăvara este anotimpul speranței și al renașterii, iar anul acesta, vrem să aducem speanță în comunitate prin deschiderea Cantinei Sociale Maria Bronx, unde vor lua masa zilnic 300 de elevi fără posibilități. 

Știați că... în România, aproximativ 52,2% dintre copii trăiesc în sărăcie alimentară (EUSILC2013), care reprezintă una dintre principalele cauze ale abandonului școlar și ale delicvenței juvenile? În toate cazurile, suportul alimentar oferit copiilor și tinerilor trăind în sărăcie a rezultat în prezență școlară crescută, stimularea motivației pentru învățare, note mai mari și în dorința de a-și continua studiile, pentru a deveni independenți.

Prin deschiderea cantinei, urmărim să asigurăm o masă caldă pentru 300 de elevi care trăiesc în risc de sărăcie, încurajându-i să meargă la școală. De asemenea, ne dorim să oferim cursuri de bucătărie tinerilor din medii de risc, crescându-le șansele de integrare profesională.

Așa că te invităm ca, anul acesta, Mărțisorul, florile sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună, prin care să putem finaliza lucrările de la Cantina Socială Maria Bronx și să oferim un altfel de Mărțișor copiilor uitați din comunitate, printr-o masă caldă. În loc de marțișor sau de cadou de 8 Martie, fă o donație pentru Cantina Socială Maria Bronx, în numele persoanei dragi căreia vrei să îi faci un dar.

În mesajul de confirmare a donației vei gasi un link de unde vei putea descărca o cartolină pe care să o personalizezi cu numele persoanei pentru care ai făcut donația și să i-o trimiți.

Îți dorim o primăvară frumoasă, plină de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența!