Îmi doresc un mărțișor Galantom

 

Gabriela Iftimescu Asociația Bronx People

12.64% Complete
316 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Eu am hotărât să îmi dăruiesc Mărțișorul / 8 Martie unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ocaziile speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Bronx People, organizație română non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată în Bacău, România, în anul 2018, în conformitate cu OG nr. 26/2000, susține copiii și tinerii din mediul instituționalizat și din familii fără posibilități!

La Cantina Socială Maria Bronx, vom găti zilnic pentru 300 de copii din medii vulnerabile. De ce? Pentru că, înainte de școală și de antrenamente, toți copii au nevoie de o masă copioasă!

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a cărei sursă ea este. Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor că, în locul Mărțișorului sau al cadourilor de 8 Martie, îți dorești să susțineți împreună o cau

 

1 Donații

Anonymous

316 RON
04 Mar 2023
Gabriela Iftimescu : Asociația Bronx People
Îmi doresc un mărțișor Galantom