Dăruim împreună de ziua mea!

 

Daniel Zodian Asociația Bronx People

0.41666666666667% Complete
100 RON
Sumă strânsă
24,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fiecare dintre noi e constructorul propriei sale vieți. Sufletul nostru este propria noastră fundatie, virtuțile sunt materiale si faptele, iar ce construim este ceea ce suntem! 

Un clik pe link ul de mai jos, donând putem finaliza una din casele din Satul Mestesugaresc al Copiilor. Doar împreună putem reuși!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Bronx People, organizație română non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată în Bacău, România, în anul 2018, în conformitate cu OG nr. 26/2000, susține copiii și tinerii din mediul instituționalizat și din familii fără posibilități!

Susține URGENT finalizarea a două construcții din SATUL MEȘTEȘUGĂRESC AL COPIILOR, pentru a oferi în dar o casă pentru 14 copii  care provin din mediul instituționalizat și pentru care BRONX înseamnă familie!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

La multi ani varsator visator 🥂
07 Jan 2024
Daniel Zodian : Asociația Bronx People
Dăruim împreună de ziua mea!